Ремонт замків Львів

Встановити дверний замок

Хочу зробити самостійно >>> Дізнатись більше

Замінити замок дверей від компанії «ЗамочОК» у зручний для Вас час. В наш час ринок дверей та замків дуже насичений різноманітними виробами, брендами:

Італія – «Моттура», Туретчина – «Кале», Німетчина – «Абус», Польща – «Герда», Ізраїль – «Мультилок», Росія – «Гардіан», Фінляндія –  «Аблой», Aвстрія – «Ева», та багато інших меньше розповсюджених або поступаючих за якістю. Не кажучи про Китай та інший дешевий та неякісний товар.

Іншими словами потреба встановити новий замок, або замінити старий може відбутися легко, швидко і за розумні гроші, а може перетворитися на проблему.

Між тим замки поділяються на типи: сердцевинні, сувальдні, тубулярні, помпові, крестові, дискові. Так само всі вони розділяються за способом монтажу: навісний, накладний, врізний та вкладний спосіб.

Тому ми коротко розповімо, що і як Ви можете зробити своїми силами, а що краще довірити щоб зробив майстер з встановлення замків.

Замінити замок в металевих дверях

Принцип надійного захисту приміщення: замок захищає двері – двері захищають замок. Найпростіший та вірний  спосіб замінити замок на дверях  це  демонтувати старий, піти в магазин спеціалізованого продажу, та взяти аналогічний.

Після чого встановити новий замок «Кале», «Моттура», «Герда», «Барьєр», «Гардіан», «Апекс», «Мультилок», «Чіза», «Абус», «Аблой» або сердцевину (лічинку) за допомогою викрутки.

Але на це треба час, та мати ще один замок на який ви зачините двері, або лишити на цей час на дому родича.

Але і це не гарантує, що ви легко зможете  встановити замка, адже виробники випускаючи одну і ту саму модель час від часу модернізують лінію внаслідок чого можуть на міліметри відрізнятися монтажні отвори.

В наслідок чого можуть виникнути перекоси (не помітні оку), у відповідальній частині дверей.

          Заміна дверних замків

Можно сказати, та чого там, не космічний корабель збираємо))) але в цьому випадку вже одною викруткою не обійдешься, та й навичок знадобиться, адже двері зроблено не з паперу…

  • Замінити врізний замок
  • Замінити замка в дверях
  • Замінити накладний замок
  • Встановити врізний замок
  • Встановити накладний замок
  • Встановити додатковий захист на металеві двері
  • Замінити сердцевину в дверях
  • Ремонт замків в металевих дверях
  • Заміна лічинки замка
  • Встановити якісну сердцевину

Якщо тереба встановити новий замок, який відрізняється конструкцією, тут без спеціального інструменту, навичок та досвіду нема чого робити.

Адже установити замка треба без помилок (помилки це гроші). Вам фактично треба вмонтувати його так само, як і в нові двері і ще не відомо, що простіше…>>>дізнатися більше.

Встановити замок «Моттура», «Кале»,«Герда», «Гардіан», «Апекс», «Мультилок», «Чіза», «Абус», «Аблой», – з нашою допомогою заміна дверних замків позбавить Вас клопоту.

Встановити  сердцевину (лічинку) замка.

Замінити сердцевину замка в дверях на перщий погляд проста задача. Лічинку замка тримає один гвинт. Але якщо є додатковий захист, якщо замок с самого початку було встановлено з перекосом, то самотужки встановити лічинку буде не просто.

Заміна сердцевини замка в металевих дверях може бути простою справою ( я знаю жінок, які справлялися з цим), а може додати клопоту. >>>дізнатись більше.

Особливо якщо мова йде про замки, високого ступеня захисту. Наприклад: замінити сердцевину «Чиза», «Гардиан» (нова серія), «Сікурема», «Моттура» які мають блокуючу систему розпізнавання  злому лічинки  і потребують навиків монтажу.

Так само поміняти лічинку  «Мультилок», «Аблой» які мають шестеренчатий привід,  також потребує навичок  замінити сердцевину   в замку накладного типу.

Тому наша аварійна служба  https://zamochok.com.ua з радістю направить до Вас свого майстра встановити замок або замінити лічинку замка,  який технічно оздоблений, має необхідні навички та досвід. Ми завжди раді вам допомогти.

Приклади робіт

  • remont_dverej_1

    Ремонт дверей просіли завіси

  • remont_dverej_2

    Замінити замок в китайських дверях

  • remont_zamka_4

    Ремонт замка зламалась клямка

  • zamina_zamka_v_firtci

    Замінити замок в фіртці

  • remont_zamka_zalyty_kleem

    заміна замка "шерлок" залитого клеєм

  • remont_dvernoii_rucky

    ремонт дверної ручки