Відкрити гараж Львів

     Відкрити двері гаража заклинив замок

    Дзвоніть нам коли Вам треба допомога терміново відкрити гараж без пошкоджень, в наслідок того, що загубили ключі, заклинила колодка,  та інші випадки.

Гаражний замок може бути    накладний, або навісний. Наприклад Ви загубили ключі і не можете  відкрити навісний замок гаража, не вставляється ключ.

    Відкрити гаражну колодку без ключів

Насправді, відкрити гаражний замок, можливо  самостійно. Справа в тому, що в цій ситуації досить легко можуть бути застосовані: слюсарний, вандальний, та силові методи відкриття.

Застосування цих методів зазвичай неможливе, оскільки є досить велика вірогідність псування поверхні дверей (так би, мовити естетичний момент))).

Для цього використовуються такі інструменти: болгарка, дрель, “фомка”, молот, лом.

       Відкриття гаража загубили ключі

По-перше треба розуміти, якого типу колодка:  якщо в неї довга дужка можна спробувати зірвати  колодку самому за допомогою молота або лома, коротка дужка перешкоджає такому методу і тут  варто спробувати «болгарку».

      Зламати закриту колодку на гаражі

Буває навісний замок закритого типу який має вигляд «черепахи», де зовсім не видно ні «вух» дверей а ні дужку замка. Як наслідок вскрити колодку гаражних дверей без ключів і без пошкоджень не маючи спец засобів у даному випадку  не можливо.

 

    Відкривання дверей гаража без пошкоджень

По-друге: необхідно встановити тип «секрету» який має навісний замок гаражних дверей.

По-третє: потрібно визначити якість (міцність) металу з якого зроблено навісну колодку. В наслідок чого можливо визначити доцільність вскрити гаржний замок самому, чи потрібен майстер відкриття, який видалить колодку без пошкодження дверей та надасть консультацію, що до замінити замка.

     Заблокувався гаражний замок

Вразі, якщо заблоковано  секретний механізм, радимо скористуватись розчинним спреєм WD-40. За умови морозів можна спробувати застосувати нагрівач.

 

    Зламати навісну клолдку на гаражі

Підведем підсумок: вскрити двері гаража, якщо їхнім захистом є навісна колодка можливо самотужки. Але необхідно зважити імовірність пошкоджень, час на відкриття, та необхідність відновити захист дверей гаража.

     Відкрити та замінити гаражний замок

Якщо будете мати бажання замінити колодку не купляйте виріб, ціна якого 100 – 150 грн., закладіть на це від 300 – 500 грн. До речі, брендові вироби, такі як  «MUL-T-LOCK», “ABUS”, “ABLOY” гідні уваги як за якістю металів, так і секрктної їх частини.

Навісні замки відчизняного виробництва нажаль не відповідають високим вимогам щодо опору вандальному, силовому та слюсарному методам. Брендові замки можливо відкрити самотужки лише слюсарним способом.

 

 

    Допомога відкрити гараж не працює ключ

Між тим вскрити замок гаража без пошкоджень, який встановлено накладним способом монтажу справа більшої складності.  Вам потрібна допомога,якщо загубили ключі і запасних нема, можна просто засвердлити механізм.

Про те, якщо треба відкрити замок гаража ключі втрачено але десь маєте запасні, завжди є бажання вскрити гараж без пошкоджень. Іншою мовою Вам терміново потрібен майстер.

https://zamochok.com.ua/

      Відкрити гараж замерз замок

Існує поняття «сезонне аварійне відкриття гаражних замків» у холодну пору року, в зв’язку з тим що механізм банально замерзає. В цьому випадку доречно спробувати відкрити двері гаража самотужки, використовуючи паяльну лампу, ВД 40.

Але треба з’ясувати, чи має замок гаражних дверей систему додаткових важилів, які блокують двері вгорі та долу (іноді саме там криється причина).  До речі, достатньо надійні та захищені від сезонних коливань є вироби  «гардиан».

         Майстер відкрити гараж без ключів

  • Відкрити навісний замок гаража загубили ключі
  • Зняти колодку з дверей гаража без пошкоджень
  • Відкрити гараж зламався замок
  • Відкрити гараж заклинило двері
  • Вскрити замок гаражних дверей зламався ключ
  • Допомога вскрити гараж

 

Висновок: відкриття замків  можливо зробити самому, але буде краще якщо до Вас приїде майстер відкриття від «ЗамочОК», візьме на себе всі ризики, зможе відкрити гараж без пошкоджень, та надасть професійну консультацію що до захисту гаражних дверей.

Приклади робіт

  • vidkryty_garaz_1

    Відкрити ролетні двері гаража

  • avarijne_vidkryttia_garaga

    Заблокувався гаражний замок

  • vidkryty_garaz_3

    Замінити гаражний замок

  • vidkryty_garaz_4

    Загубили ключі треба відкрити гараж

  • vidkryty_garaz_2

    Відкриття та заміна заблокованого гаражного замка

  • vidkryty_garagnyj_zamok_Elbor

    Відкривання гаражного замка "Ельбор"