Відкрити машину Львів

Відкрити машину без пошкоджень

справа делікатна, і перш за все не любить поспіху, іншими словами, опинившись в ситуації коли Вам треба аварійне відкриття машини.

Ціна >>> дізнатись більше

Терміново відкрити автомобіль.

Цілодобово. 24/7
Коли втрачено навіть надію, – наберіть «ЗамочОК»

По-перше: опануйте себе думкою що Господь береже Вас від нещастя на дорозі;

По-друге: в залежності від класу авто, підручних засобів та стану (заведену машину) можете спробувати опустити скло відтиснувши двері машини в наслідок чого матимете доступ до клавіши підйомника;

По-третє: дуже уважно вивчіть засоби в ваших руках і можливість пошкоджень (для порівняння, майстер з відкриття авто буде коштувати Вам трохи більше за сезонні послиги шиномонтажу).

В завершення Ваших дій дзвоніть в службу відкриття замків авто.

       Відкрити машину без ключа

  • Терміново відкрити машину
  • Відкрити капот машини сів акумулятор
  • Відкрити авто зламався центральний замок
  • Відкриття машини сіла батарейка в пульту
  • Вскрити вантажну машину

 

Та будь-які інші ситуації коли потрібне відкриття замків швидко вирішує наша служба відкриття авто.

Ви можете замовити вскрити автомобільний замкок в місті Львів та за межами: Старе Село, Винники, Сокільники, Наварія, Пустомити, Любень, Городок, Мшана, Затока, Брюховичі, Дубляни, Куликів, Гори, Жовтанці, Запитів, Товмач, Великоселки, Неслухов, Зимна Вода, Борщовичі, Задвір’я, Куровичи, Лапаївка, Пасеки – Зубритскі, Скнилів, Малехів, Дубляни, Малі Грибовичі, Ямпіль.

Відкриття дверей автомобіля

Іноді достатньо здійснити відкриття замка автомобіля водійських дверцят, щоб вирішити питання, але якщо Ви власник автомобіля «мерседес» або «BMW» відкрити авто без ключів не достатньо.

Тому що виробники часто наглухо зашивають багажний відсік машини і доступ з салону обмежений , треба відкрити багажник авто.

              Відкрити багажник машини

Цікаво, як часто власники авто здійснюють відкриття багажника ключем , коли у салоні машини є кнопка ?)))))

Замок яким не користуються, іржавіє, особливо знаходячись в агресивному навколишньому середовищі, а враховуючи те, що весь пил-бруд летить по заду автомобіля, відкрити замок багажника є справою специфічною…

Тому аварийне вскриття машин треба довірити професіоналам.

Якщо ви є щасливим власником автомобіля «WV», «shkoda», «AUDI» та «SEAT» або «Porshe», то ці авто обладнані так званою системою «сейф», яка показує ознаки життєдіяльності радо підморгуючи власнику червоним світлом з верхньої карти водійських дверей машини.

 

В наслідок чого вскриття замків автомобіля цих марок потребує спеціальних технічних засобів, та навичок їх користування. У «WV» дуже часто багажник відокремлено від салону.

Отже до автомобіля ключі якого зачинилися в багажнику, треба підходити з багажника. Вскрити машину без ключів їнших марок простіше, але без спеціальних технічних засобів відкрити машину без пошкоджень  буде майже неможливо.

Взагалі спеціальних технічних засобів не потребує відчизняний та російський автопром і всі вони мають вільний доступ до багажника.

Внаслідок чого, вскрити машину цих виробників можливо лінійкою або спеціально вигнутою проволокою (варто спробувати)))))))) але не знаючи, яка система працює також можна зазнати поразки.

У будь-якому разі ми рекомендуємо перекласти відповідальність за відкриття замка автомобіля на наших фахівців. «ЗамочОК» гарантує  аварійне відкриття машини швидко, чисто.

Приклади робіт

  • avto_subaru

    Відкриття автомобіля «subaru».

  • avto_WV

    Відкриття авто VW

  • avto_skoda

    Відкриття машини «skoda»

  • avto_golf

    Відкриття машини VW golf

  • avarijne_vidkryttia_Range Rover

    Відкриття капоту "Reng Rover" сів акумулятор

  • avarijne_vidkryttia_avto_mersedes

    Відкриття "Mercedes" ключі в середені