Відкрити сейф Львів

Відкрити сейф без ключа

справа делікатна і відрізняється від відкриття замків дверей. По-перше: сам по собі металевий шкаф, – це конфединційність;

По-друге: сейфовий замок істотно відрізняеться від замків сувальдного типу, може мати електронний, кодовий або комбінований замок;

По-третє: метал з якого вироблено ці вироби завжди міцний та товстий ( в порівнянні до вхідних дверей).

     Відкрити сейфовий замок

не маючи спец. засобів та навичок, –  неможливо без пошкоджень. Навіть якщо Вам треба відкрити китайський сейф. Ми можемо відправти до Вас майстра якщо треба:

 

  • Замінити кодовий замок сейфу
  • Відкрити сейф з двома замками
  • Допомога відкрити сейф без ключів
  • Відкриття сейфу з електронним замком

            Відкрити сейф загубили ключі

Аварійна служба відкриття «ЗамочОК» надає допомогу в разі втратили ключі, сіла батарея, забули код до цифрового замка, зламався ключ та будь-якій іншій ситуації.

Найголовніше те, що майстер з відкриття сейфів зробить свою роботу без пошкоджень вмісту.  У більшості випадків буде збережено без пошкоджень і сам металевий шкаф.

В наслідок чого Ви матимете можливість замінити замок сейфу не витрачаючи кошти на купівлю нового.

     Відкрити сейф заклинив замок

На ринку дуже багато виробників сейфів. Як наслідок, в разі проблеми дістатися до вмісту сейфу, -звертайтеся до фахівців.

По-перше: це гарантує Вам конфіденційність; по-друге: після відкриття майстер замінить замок, або виготовить нові ключі замість втраченого ключа; по-третє: майстер бере на себе всі ризики і береже Ваш час.
Інколи трапляється, що люди зберігають запасні ключі в сейфі. Як наслідок,  майстер аварійної служби, їде до Вас на прохання зробити роботу без пошкоджень.

Відкрити сейф з кодовим замком

Відкриття сейфу з кодовим електронним замком, або кодовим механічним замком також можливо. Сейфи з кодовим електронним замком мають автономне живлення, тому часто буває, що банально сіла батарея живлення.

             Відкриття сейфу з електронним замком

Не забувайте своєчасно міняти її.  Для запобігання виклику майстер відкрити сейф з кодовим механічним замком не плекайте надію на свою пам’ять, а занотуйте код в записнику, або іншому надійному місці зберігання інформації.

 

          Відкриття китайського сейфу

Китайський товар заполонив усі сфери торгівлі, тому китайський сейф досить розповсюджений товар.

І хоча не виділяються якістю, в наслідок дешевих сплавів металу, та відкрити китайський продукт  без пошкоджень пересічному громодянину не під силу.

           Відкрити сейф забули код

Видео коли відкривають сейф з кодовим електронним замком поклавши його на бік та ударами по корпусу, – може спрацьувати, але як покласти його на бік коли він вмонтований в стіну!?

Адже сейф, – навіть простий, є засобом зберігання коштовних речей, та цінних бумаг. І не варто при виборі сховища розглядати найдешевші варіанти.

Буде прикро, якщо вашими цінностями заволодіють застосувавши такий примітивним с спосіб злому…

             Майстер відкриття сейфів

Бувають, звісно, випадки коли майстер за лічені хвилини (чиста магія))) зробив роботу… для порівняння навіть коли Ви не догледіли та сіла батарея, треба мати навик, мінімальне спорядження, та знання пристрію.

Висновок:  Відкрити сейф без ключа за 900, 1100, 1650 і навіть 2750 грн. в залежності від класу виробу, його місця знаходження, та терміновості замовлення – є оптимальне рішення Вашого питання.

Спокійно заробляйте гроші в справі де Ви майстер, та отримайте якісно виконану роботу від компанії «ЗамочОК».

Приклади робіт

  • vidkryty_sejf_1

    Відкрити сейф з кодовим замком

  • vidkryty_sejf_2

    Відкриття сейфу загубили ключі

  • vidkryty_sejf_3

    Відкрити радянський сейф

  • vidkryty_sejf_4

    Відкривання сейфів без пошкоджень