Відкрити замок Львів

 Аварійне відкриття замків

«ЗамочОК» працює цілодобово 24/7 за для того, щоб допомога прибула саме тоді, коли Ви її потребуєте.

Ціна >>>дізнатись більше

Ми відповідаємо на виклик працювати в ночі, на свята, у вихідні, за першим дзвінком!

Ситуації у які потрапляють люди втративши можливість відкрити запорний механізм, та мати доступ до оселі, машини, сейфу, магазину, відвалу, гаражу і т.п. потребують термінового втручання!

І “ЗамочОК” завжди прийде на допомогу. Про те свідчать відгуки на нащому сайті.

Відкрити замок без пошкоджень

До нас часто звертаються коли ключі є в наявності у власника, та у зв’язку з тим що: зламався замок, або зламався ключ в замку чи заклинив ключ.

зламався ключ в замку

Поперед усе майстер спрямований на збереження дверей, адже ціна дверей, час на пошук та монтаж занадто великі. Тому, послуга відкриття замків без пошкоджень має складову ціну.

Ціна = клас замка, причина поломки, зовнішній додатковий захист та час доби (цілодобово). В цьому випадку майстер задовольнить ваше бажання вскрити замка без пошкоджень, та за вашим бажанням може замінити замка, або замінити сердцевину.

Вскрити замок без ключів 

Випадки, коли потрібно вскрити замка загубили ключі, (але є запасний ключ) зустрічаються не так часто.

Взагалі людина може з’їздити за ключем, про те за причини терміново дістатися оселі, – вскрити замок металевих дверей без пошкоджень як дверей, так і замка є виходом із становища.

Загубили ключі

Так само, коли єдиний дублікат знаходиться за зачиненими дверми, наш майстер може відкрити замок «моттура» від 1200 до 2000грн, «ельбор» від 850 до 1200грн   «class», «кале» від 850до 1100грн, «гардіан», «бордер» від 850 до 1250грн та інші,- без ключів.

Ціна = клас замка; причина полпмки; зовнішній додатковий захист (може перешкоджати доступу до скважини); час доби (з 22.10 до 06.50 +50%)

Допомога відкрити замок в металевих дверях

  • Аварійне відкриття замків львів
  • Аварійне відкривання замків
  • Відкрити замок без ключів
  • Відкриття замків цілодобово львів
  • Приїдемо до вас у зручний для вас час
  •  Відкрити замок зламався ключ
  • Загубили ключі
  • Заклинив механізм системи «краб»

 

     Зламався ключ в замку

В цій ситуації ми можемо допомогти вам дистанційно та безкоштовно.   Все, що вам треба зробити, перейти за посиланням, як відкрити двері зламався ключ знайти схоже фото та ознайомившись з описом в чіткій послідовності виконати всі описані дії >>> дізнатись більше.

Терміново відкрити замок зачинилась дитина

Ви можете самі дати раду замку до того, як він зламався (заклинив) і отримав пошкодження механіки.

Часто люди не приділяють уваги тому, що двері трохи просіли, в наслідок чого ключ в замку став провертатись важче, треба підважувати двері, притягувати їх до себе та інше.

Заклинив замок

В наслідок чого внутрішня механіка починає швидко зношуватися (метали, які використовують виробники, не розраховані для навантажень).

Як наслідок, механізм заклинив і маєте ключі, чи без ключів, вже все одне… майстер їде )))  Ви можете самостійно розточити отвори під засов, чим знімете навантаження з механіки запорного механізму.

Так само, коли Ви знаходитесь в 30-ти км.  зоні: Ряснеі т.п  допомога  терміново відкрити замка втрачено ключі прибуде за 20 – 45 хв. Але у 60-ти км.  зоні: допомога буде за 45 – 60 хв.

Допомога відкрити замок цілодобово

Втарчено надію ? Дзвоніть «ЗамочОК»

Майстер відкриття замків терміново реагує на виклик не залежно від часу доби, погоди та Вашого місця знаходження.  На приклад, якщо Ваше місце перебування Львів, майстер надасть послуги вскрити замка без ключів від 15 до 45 хв.

Приклади робіт

  • zablokovanyj_kluch

    Відкриття тамбурних дверей

  • vidkryttia_Gerda

    Відкриття замка «герда» застряг ключ в замку

  • vidkryty_zamok_zlamavsia_key

    Відкривання дверей коли зламався ключ в замку

  • vidkryty_dveri_lviv

    Відкриття заблокаваного антазламного замка

  • vidkryttia_zamka

    Відкриття двох заблокованих замків в одних дверях

  • vidkryty_chrestovyj_zamiok

    Відкриття хрестового замка