Відкривання дверей Львів.

                 

                    Відкрити  двері  Львів.

Майстер відкриття дверей від компанії «ЗамочОК» працює для Вас 24/7 по всяк час, коли треба допомога відкрити доступ до Вашої оселі майстер їде до Вас.

Ціна >>> дізнатись більше

Не залежно від того яка у Вас конструкція дверей: дерев’яні чи металеві, яка захисна фурнітура майстер може терміново відкрити двері зламався ключ, застряг ключ, загубили ключі.

У Вас може бути один, два, або навіть три замки різних систем та ступенів захисту, для майстра то не проблема. Можливо замовити аварійне відкриття дверей на потрібний Вам день у зручний для Вас час.

Ми працюємо у Львові та осягаємо 50 км. зону навколо міста. Приїзд в межах міста до 30-45 хвилин, поза містом залежно від відстані.

Відкрити двері без пошкоджень

Бажаєте відкрити двері самостійно ( див. фото)

Аварійне відкриття дверей справа делікатна, та відповідальна. Перш за все, збереження цілості дверей , по-друге можливість після роботи майстра користуватися замком, по-третє збереження існуючого замка за можливості зробити роботу «в чисту».

Адже, коли Ви дзвоните нам і кажете відкрити двері зламаний замок, міркувати про збереження замка без пошкоджень безглузда ідея, іншими словами його категорично не можна лишати, він вичерпав свій ресурс.

Так само і коли треба відкрити двері зламався ключ.  Інша річ, коли треба відкрити двері втрачено ключі, але в квартирі є запасні, тоді варто відпрацювати «в чисту». Наша служба відкривання дверей має майстра, який володіє усіма методами, щоб задовольнити Ваші потреби.

Відкривання дверей без ключів в чисту (застосовуючи спец. засоби, маючи навичок користування ними), збережемо власнику  від 600грн мінімум, а також час на пошук нового механізма. Подібна послуга буде дещо дорожче, – від 1050 грн.

           Відкрити двері без ключів          

Служба відкриття дверей працює для вас так само як і МЧС, поліція та будь яка інша служба швидкого реагування. Адже їде до Вас майстер відкрити двері не залежно від часу доби та погоди іншими словами за першим покликом!

Доволі часто трапляються випадки коли застряг ключ, тому коротко про заходи, які Ви можете здійснити самостійно:

1) якщо ключ знаходиться в положенні повороту, не намагайтесь його витягти, треба вернути його у вихідне положення.

2) спробуйте притулити обломок який в руках до обломку в замку і провернути.

3) якщо є пилки для лобзика просуньте в скважину зубцями до себе і потягніть.

4) спробуйте магніт.

5) якщо хочете вскрити двері без пошкоджень викликайте нас.

. https://zamochok.com.ua/

               Відкрити металеві двері

В наш час дуже розповсюджені саме залізні дверні системи різних виробників та класу захисту. Тому звертайтесь до нас, якщо треба:

  • Вскрити металеві двері зламався ключ
  • Вскрити металеві двері загубили ключі
  • Вскрити металеві двері зламався замок
  • Забули ключі
  • Допомога вскрити систему «краб»
  • Вскрити дверний замок без пошкоджень
  • Відкривання дверей Львів

 

Ціна дверних систем,  час на  пошук та монтаж  достатньо великі. Аварійне відкриття частіше за все замовляють, коли ключі в руках, але заклинило замок, застряг або зламався ключ.

Випадки, коли майстер має вчисту вскрити запорний механізм, 3 випадка з 10. Чому так ? Ключі в руках, а до оселі не потрапиш, потрібна допомога.

Увага! Розкриваємо секрет. Щоб не заклинив механізм замка, пам’ятайте наступне:

По-перше кожен механізм має свій ресурс і в замків він починається після 7-ми років у сердцевин після 5-ти років і після цього терміну при першому випадку, коли застряг ключ, заклинив механізм, тощо  не зволікайте, – міняйте замок >>> дізнатись більше.

Брендові вироби мають термін життя від 10-ти років і як правило не підклинюють а одразу ламаються. Тому краще запобігти і замінити.

Ніколи не змащуйте замки салідолом, машинними маслами, та іншими маслами. Взагалі профілактика, яку потребують ці механізми, це протирання сухою тряпкою або спиртом.

Для  цього потрібно демонтувати механізм. Якщо Ви не можете цього зробити, використовуйте ВД – 40.  Але і цей спрей не бажано застосовувати, адже з часом він гусне.

Справа в тому, що ключ при взаємодії із секретними елементами запорного механізму має тертя в наслідок якого створюється металевий пил. Додайте до цього пил зовнішнього середовища і отримаєте густу суміш, яка заблокує механізм.

По-друге: мало хто розуміє, що майстер виїздить не тільки в критичних випадках, а може приїхати і для профілактики. Адже дверні петлі з роками просідають і засов почина терти об «косяк». Допомога в цій ситуації проста, – підточити отвори “рігельних карманів”.

Дослідіть де саме виникає затирання рігелив (засовів) замка та відповідальної частини дверей (косяка). Скористайтеся напилком, болгаркою або візиміть “шарожку” (фреза) та дрель (як на фото).В цей простий спосіб Ви додасте віку замку на кілька років.

Так само, коли защілка працює під навантаженням, треба його зняти шляхом коррекції відповідальної частини, або зняття/заміна ущільнювача. Ситуації, коли не спрацьовує ручка, доволі розповсюджені.

Не маєте інструменту? Відсутні слюсарні навики? Не маєте на це часу?

Дзоніть у “ЗамочОК”

По-третє: ключі (дублікати) треба робити відразу після установки, доки ключ має первинну форму.

Справа в тому, що в процесі експлуатації запорних механізмів металевий ключ постійно взаємодіє з металевими частинами секретного механізму. В наслідок чого нарізка “секрета” на ключі затирається.

Це не помітно оку пересічного користувача, мало помітне майстру “середньої руки” і лише досвідчений  спеціаліст зверне на це увагу.

Деякі точки виготовлення ключів оснащені низько якісним остаткуванням. Ключ зроблений в такому місці буде бажати на краще. А дублікат із зношеного куюча взагалі вб’є замок.

Не якісний дублікат нівечить секретну частину, а не якісний дублікат зі зношеного зразка вб’є його за лічені дні.

Інакше Вам знадобиться майстер відкриття дверей. Замовляйте відкрити двері Львів в компанії «ЗамочОК». Реагуємо швидко.

zamochok.com.ua   служба аварійного відкриття 

Приклади робіт

  • vidkryty_dveri_zablokovanyj_zamok_1

    Заблокований ключ сувальдного замка

  • zastrjag_kliuch_v_zamku_2

    Ключ застряг в сердцевині на півоберті

  • zlamavsia_kliuch_v-serdcevyne

    Вламаний ключ в замку

  • vandalnyj_zlom_zamka_4

    Силовий взлом дверей грабіжниками

  • avarijne_vidkryttia_serdcevyny

    Відкриття сердцевини зламався ключ

  • avarijne_vidkryttia_kliuch_v_zamku

    Відкривання верхнього замка ключ заблокований