Аварійне відкриття замків Дрогобич 

Аварійна служба відкриття «ЗамочОК»  – відкриваємо все що закривається: офіс, машина, квартира, гараж, сейф тощо. Також робимо заміну, встановлення та профілактику  замків. 

                  Звертайтесь, – Ваша безпека, наша робота)))

                    Виїзд майстра від 300 грн.

Ціна >>> дізнатись більше

Професійні послуги відкривання замків

Що ми пропонуємо

  • drogobich_2

    Відкриття замків в броньованих дверях

    справа не проста тому рекомендуємо вам, якщо ви наважились самотужки відкрити замок , перейти за посиланням і дізнайтесь більше.

        Адже двері досить кошновна річ (від 15000грн) і ми знаємо багато випадків, коли допомога сусідів обходилася пошкодженням дверного полотна, а потім викликом майстра по замках.

    Відкривання дверей коли заклинив замок

    дуже складно провести по-перше: без знання устрою того чи іншого  запорного механізму, по-друге без елементарних слюсарних навиків. Тому радимо або вивчити питання, або запросити зломщик замків.

    Взломати замок зачинилась дитина

     (1.5-2роки) не поодинокий виклик , так само, як і складна ситуація коли в оселі літня людина непритомніє, або при падінні ламає кінцівку.

        В цих ситуаціях час іде на хвилини. Можна  на самостійні потуги стратити 15 хв. І допомога, яка прибуде за 20 -30 хв. спізнится.

    Відкрити замок зламався ключ  

    це класика жанру)) Насправді 9 викликві з 10 «є ключ не можу відкрити двері».  Люди звикли, що замки працюють довгі роки без догляду. Щоб запобігти тому, перейдіть за посиланням та дізнайтесь що таке профілактика замків.

    Відривання замка без ключів

    насправді таких випадків не багато. І для того, щоб майстер допоміг, клієнт повинен мати або: ключ від іншого замка, або прописку, або право власності чи договір аренди.

    Загубили ключі

    дзвоніть нам «ЗамочОК» допоможе)))

     Відкрити двері без ключів

    та ще без пошкоджень, ще справа фахова і тут потрібні глибокі знання. Велика справа, – двері цілі, замки працюють….

    Дізнатись більше
  • drogobich_3

    Аварійне відкриття машин Дрогобич

    від «ЗамочОК» відбувається 24/7 та на доїзд іде 15 – 30 хв. Ми працюємо в цій сфері не один рік і маємо великий досвід    

    Відкрити машину без пошкоджень

    не маючи спец. засобів насправді дуже важко. Багато разів ми бачили подерті стойки, дверні рами, розвернуті замкові скважини… Якщо ви не знаєте чітко 100% , що робити, – не робіть!!!

    Відривання авто сів акумулятор

    то є стандартна ситуація за недоглядом користування електричними приладами. Взагалі ця ситуація вирішується відкриттям капоту до якого ззовні ведуть 3 шляхи: знизу через захист (90% успіху); через радіатор (30% успіху), та через підкрилки (60% успіху).

            Взломати машину без ключа Дрогобич

    досить просто маючи потрібний інструмент та навик щодо користування ним. Але практика показує, що є кмітливі, проте велика рідкість.

             Вскрити машину ключі в багажнику

    це класика і не має причин сварити дружину, чи чоловіка!!! Навіть знаючі люди часом потрапляють в подібні ситуації. Тут все просто: або відкривай авто через центральний замок, або клади ключі до кишені.

    Дізнатись більше
  • drogobich_4

    Ремонт замків Дрогобич

    який надає служба «ЗамочОК» є якісним сервісом з урахуванням ваших уподобань, 100% кваліфікована робота з усуненням всіх недоліків , налашнування коректної роботи  механізму, та гарантія на встановлені механізми від 1 року.

        Замінити сердцевину Дрогобич

    є найпростішим ремонтним заходом який дає змогу відновити роботу замка, а також обмежити доступ до приміщення. Цю операцію насправді досить легко можна виконати самотужки дізнатись більше.

        Заміна замка Дрогобич  

    справа яку іноді можна довірити сусіду в якого є викрутка, а іноді вам знадобиться допомога майстра замінити замок. Особливо коли мова іде про замінити систему «краб».  Але в будь-якому випадку налаштування коректної роботи обов’язкове

    Встановити додатковий замок

    для цього  потрібно спершу мати консультацію що до зломостійкості та інших властивостей механізму, адже отвори та посадкові місця, які з’являться в дверях для монтажу замка є унікальні і ви матимете змогу заміни лише на аналог.

            Допомога замінити лічинку замка

    звертайтесь до нас і ми надамо професійну допомогу, гарантію, та зручний сервіс. 24/7   Дзвоніть)

    Дізнатись більше

відкрити двері професійно

  • Увага до дрібниць

    рекомендації щодо замінити сердцевину, замінити замок

  • 24/7

    термінове відкриття дверей, термінове відкриття замка

  • ГАРАНТІЇ

    відкрити двері без пошкоджень, відкривання машини без пошкоджень

  • Сервіс від професіоналів

    допомога майстра відкрити замок без ключів, майстер відкрити двері без пошкоджень